Medlemssystem för medlemsorganisationer

Fördelar med medlemssystem för medlemsorganisationer

Urval och segmentering
Dela in din målgrupp i olika segment för att skicka erbjudanden och information så att varje medlem känner sig speciell och utvald, vilket ökar lojaliteten. Bättre medlemsservice - Med medlemsinformation på ett ställe kan servicecenter direkt svara på frågor eller delegera för vidare hantering, snabba svar ger nöjdare medlemmar.

 

Enklare för förtroendevalda
Möjligheter till ökat lokalt stöd med medlemsinformation på ett ställe, tillgängligt oavsett var du är och från enheter som dator, telefon och surfplatta. Förtroendevalda kan jobba mer effektivt och vara bättre förberedda inför sina möten, mötet blir effektivare för alla parter.

 

Pedagogiskt gränssnitt
Enkelt och intuitivt att hantera vilket innebär att man inte behöver utbilda användarna i samma omfattning.

 

Mindre administration
Enhetliga och strukturerade processer för anställda och förtroendevalda.

 

Bättre koordinering
Enklare att boka och genomföra gemensamma aktiviteter exempelvis utbildningar, events, föreningsträffar, seminarier och årsmöten.

 

Exempel på funktionalitet för medlemsorganisationer

* Medlemshantering
* Medlemsuppdrag
* Värvning
* Reskontra och Avisering
* Ärendehantering
* Utbildning, seminarium och event
* Förtroendeportal ”Mina Sidor”
* Urval och segmentering
* Statistik och analys

 

Innofactor har sedan flera år ett nära samarbete med olika medlemsorganisationer och fackförbund.
Exempel på kunder är PRO, förbund inom LO, TCO och SACO samt Svenskt Näringsliv och dess medlemsorganisationer.

 


PRO var i behov av ett nytt modernt tillförlitligt gemensamt system för medlemshantering inklusive medlemsavisering och möjligheter till kommunikation med befintliga och nya medlemmar.

Målsättningen var att korrekta och uppdaterade uppgifter bara skulle vara ett klick bort i realtid samt att systemet skulle utgöra den gemensamma sanningen. Det var också viktigt att lösningen skulle innehålla möjligheter till verksamhetsrapportering och kursadministration. PRO:s medlemmar skulle dessutom ges tillgång till sina uppgifter via en portal. Syftet var också att förenkla och möjliggöra för distrikt och föreningar att nyttja informationen i medlemssystemet för att enklare kommunicera med sina medlemmar.

Ladda ned hela PRO kundcase 

 

Senaste på bloggen


Så blir Dynamics 365 ett verkligt stöd i vardagen för dina affärer

  • Monday, February 12, 2018 4:54 PM

 

Bra verksamhetsstöd är något fler och fler av oss är beroende av i vardagen. Det innebär också att det har blivit allt mer affärskritiskt vilket stöd du väljer och hur du organiserar dig för att ha…

Fortsätt läsa

Vill du veta mer?

Vill du vara säker på att du inte missar något så prenumerera på våra e-nyhetsbrev och inbjudningar till våra aktiviteter. Vi lovar att inte spamma dig med annat. Välkommen som prenumerant!

Har du funderingar så tveka inte att höra av dig!