Ett nordiskt företag

Innofactor har ledande experis inom Microsofts ekosystem och det mest omfattande erbjudandet i Norden. 

 

Vår kundbas består av över 1 500 kommersiella, offentliga och branschorganisationer. Innofactor finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret är placerat i Espoo Finland. Vi är totalt över 600 medarbetare som brinner för den digitala transformationen.  

Hos oss jobbar många MVP's - Microsoft most valuable Professional - och det borgar för din trygghet vid val av leverantör. MVP-priset delas ut till de personer som har uppvisat exceptionell teknisk expertis och en talang för att dela kunskap inom sin tekniska gemenskap.

Innofactor Plc-aktien är noterad på huvudlistan över NASDAQ Helsinki Ltd, där vi mätt på nettoomsättningen är ett av de snabbast växande företagen.

I Innofactor ingår sedan hösten 2017 även Lumagate. 

 

Vill du jobba hos oss? 

Tillsammans gör vi skillnad! Innofactor består av engagerade människor som brinner för sitt arbete. I varje projekt lägger vi vårt fokus på att överträffa våra kunders förväntningar och definierade mål. Följ våra utannonserade jobb här

 

Vi finns här

Innofactor NO (Lumagate) 

Innofactor FI

Innofactor DK 

Innofactor English 

Inom en snar framtid har vi sammanfogat våra olika länders hemsidor. Då kommer det bli lättare för dig att känna igen dig och hitta. Välkommen till våra nya sidor under maj-juni.

 

 

 Så säger våra kunder om oss

 

 

 

 

Senaste på bloggen


Health Care Innovation Award

  • Thursday, March 8, 2018 1:27 PM

Innofactor har fått Microsoft's Health Innovation Award för sin lösning Health Village


Innofactor Plc är stolt mottagare av Microsoft Corp’s 2018 Health Innovation Awards på HIMSS årskonferens och ut…


Fortsätt läsa

Kontakta oss om du vill veta mer!