Framtidens smarta B2B-försäljning 
– experternas råd till säljchefen

 

Förutsättningarna för försäljning har förändrats. Idag, när 90 % av B2B-affärerna börjar på nätet och köparna gör närmare 2/3 av köpresan på egen hand, ställs helt nya krav på dig och ditt säljteam.

 

Traditionella säljmetoder fungerar inte längre för att möta allt mer pålästa och kunniga B2B-köpare. För att snabbt kunna etablera och utveckla kundrelationer behöver dagens säljare bli bättre på att förstå kundutmaningar, beteenden och köpprocesser. Idag är din viktigaste uppgift som säljare att, tillsammans med ditt team, hjälpa dina kunder att köpa – utifrån deras förutsättningar. 

 

I rapporten ”Framtidens smarta B2B-försäljning” från Microsoft läser du om hur du kan bemöta dessa nya utmaningarna på bästa sätt och vad du kan förvänta dig av morgondagens försäljning. Ladda ned den helt gratis genom att fylla i formuläret.

 

Behöver säljprocesserna vässas till på ditt företag? Eller vill du veta mer om Sales Navigator med Microsoft Dynamics? Vi kan hjälper dig och ditt säljteam att förutse kundens behov, effektivisera säljarbetet och minimera administrationen, med målet att ge dig bästa möjliga förutsättningar för att förvandla relationer till intäkter.

 

Tveka inte att höra av dig till oss du har frågor om hur du kan ta nästa steg tillsammans med ditt säljteam 

 

Trevlig läsning!

Ladda ned rapporten här!

Senaste på bloggen


Så blir Dynamics 365 ett verkligt stöd i vardagen för dina affärer

  • Monday, February 12, 2018 4:54 PM

 

Bra verksamhetsstöd är något fler och fler av oss är beroende av i vardagen. Det innebär också att det har blivit allt mer affärskritiskt vilket stöd du väljer och hur du organiserar dig för att ha…

Fortsätt läsa

rapport framtidens smarta b2b försäljning