Nya utmaningar för att lyckas med dina affärer!

 

 

Vad påverkar din lönsamhet?

Vilka utmaningar står ni inför?

 

Dina kunder beter sig annorlunda än förr, de är mer pålästa och därför ökar också konkurrensen om dina erbjudanden. Du måste nu anpassa ditt erbjudande efter köparens behov. Du står dessutom inför många nya regleringar som påverkar det dagliga arbetet. På det är det huggsexa om bra personal - och konkurrensen om dina medarbetare är stor. Du märker att de flyttar allt oftare på sig, speciellt de unga som har en helt annan syn på arbetet.

 

Lönsamheten i ditt företag börjar sakta gå åt fel håll, utvecklingen ser inte lika ljus ut som den gjort tidigare. Nu börjar läget bli kritiskt; Företaget måste förändras för att fortsätta utvecklas eller att inte riskera att bli uppköpta eller gå i konkurs. Men går det att rädda? Ja – det är nu din digitala resa börjar!

 

 

Smartare arbetssätt gör företaget framgångsrikt

Om vi säger att du på tre timmar kan få uppleva hur din organisation kan bli effektivare och mer framgångsrikt – vill du ge det den tiden?

 

 

Upplev och testa hur det kan vara!

Glöm allt vad demo är – här tas du på en egen resa där du med vägledning upplever hela processen med att hitta kunder, få till möten, skapa relationer, göra affärer och slutligen kunna ge en högklassig leverans med nöjda kunder som resultat. En och annan AHA upplevelser kan bli resultatet – tillsammans med en känsla av att allt är möjligt. Vi lovar att du får en helt ny insikt i vad ett smartare arbetssätt kan göra för dina affärer. 
 

 

Vilka ska du ta med dig hit?

För att få ut bästa möjliga från din upplevelse behöver du ha med dig 5 personer från ditt team såsom; säljchefen, säljare, vd och/eller affärsområdesansvarig, en person som ansvarar för era leveranser till kund och varför inte din marknadschef?

 

 

Det här behöver du göra:

1. Sätt av en halv dag för dig och ditt team.

2. Ta dig till Drottninggatan 68, Stockholm.

3. Tag plats i stolen och upplev IRL och "hands on" hur ditt team kan göra affärer mer effektivt

4. Och var beredd på att ha roligt på vägen

 

Så, är du redo för en upplevelse utöver det vanliga?

Boka intresse till höger... 

Senaste på bloggen


Kundcase Mitsubishi

  • Wednesday, March 7, 2018 3:34 PM

Dynamics 365 CRM online i integration med market automation 

 

Första fasen är nu klar

Mitsubishi Motors har nu implementerat den första fasen av det affärsavgörande CRM-projektet med Microsoft Dyn…

Fortsätt läsa

Intresseanmälan Upplevelsedag