Att förutsäga vad som kommer att hända - utopi eller verklighet?

 

Tillgång till rätt data och analys av den gör att du kan identifiera risker och möjligheter och agera på dem. Så till stor del kan du faktiskt förutsäga vad som kommer att hända i framtiden. Tänk dig vilka möjligheter du skulle ha att styra ditt företags framtid.

 Se webinariet från december 2017 här


Det handlar om att grunda dina verksamhetskritiska beslut på fakta istället för känsla. Du har kanske ett CRM-/ medlemssystem idag. Kanske sitter du också med ett ekonomisystem, ett marknadssystem och kanske funderar du på att lägga till e-handel? Med eller utan IT-systemens hjälp gör du en mängd aktiviteter som verkar gå bra men det ger inte önskat resultat på sista raden i resultaträkningen. Du skulle vilja förstå hur kampanjerna skulle kunna gå bättre, och hur du får dina medlemmar/ kunder att stanna kvar hos dig.


 

Förstå samband och förutspå din framtid

Att analysera data ger dig insikt i vad som gav resultat eller vad som till och med kommer ge resultat och sambanden kring varför saker sker (eller har skett). Det finns alltså alla möjligheter att kunna förutspå vilka kunder/medlemmar du riskerar att tappa och ännu bättre förstå vad du kan göra för att får dem att stanna eller få tillbaka dem.

Att kunna förutsäga vad som kommer att hända i framtiden - och agera på det - blir det avgörande esset i rockärmen; du kan nu styra din framtid.

 

Analysverktyget kan vara den avgörande faktorn

Lägger du till faktorn analys får du ut maximalt av din investering. Analysverktyget är det som kan göra all skillnad på sista raden i din resultaträkning. Tänk därför analys redan vid början av din investering. 

 

Vi arbetar med Microsoft Power BI och Azure Machine Learning. Kontakta oss så ger vi dig gärna en demo.

 

 Här får du våra bästa tips för att komma igång att arbeta med analys

 Ladda ner presentationen från vårt senaste seminarium till höger 

 

 

Jag hjälper dig gärna med dina 

frågor kring analys och datalager 

Helen Ala

Helen Ala

mobile +46 766 434 161

Lägg gärna till mig på LinkedIn 

 

 

Senaste på bloggen


Prediktiv analys, hur svårt kan det vara

  • Tuesday, April 4, 2017 8:39 AM
Analys med hjälp av Machine Learning

Prediktiv analys. Hur svårt kan det va’? 

Prediktiv analys, Big Data och smarta sensorer är inte längre nymodigheter. Vi har alla hört orden och tekniken har nu, med IT-mått mätt, funnits sedan Nils …

Fortsätt läsa

Material från analysfrukost

Verkar området analys intressant?

Tveka inte att höra av dig!