Vilka positiva effekter vill du ha av din digitala investering?

 

Är du på väg att börja din resa till att arbeta i molnet?

Vad är det som ger just dig de bästa förutsättningarna för att förbättra dina affärer?

 

Du har massor att vinna för din verksamhet. Men det finns också oändligt mycket att tänka på och många olika lösningar att välja på och dessutom inser du snart att det här kan bli hur mycket jobb och pengar som helst. Men det finns en lösning och det handlar helt enkelt om att börja din investering steg för steg och inte ta helhetsgreppet direkt.

 

Microsoft Dynamics 365 består av många olika byggklossar och du kan välja att börja med en och sedan successivt ta nästa steg. Det underlättar din investering och din framtida utveckling - och gör det möjligt att vid behov eller tid bygga på alltefter dina villkor eller behov ändras. 

 

Men hur vet du vart du ska börja – vilken investering är den som ger just dig de bästa förutsättningarna för att förbättra dina affärer?

 

Kanske är det viktigast för dig att få igång hur du arbetar mest effektivt med Office 365 som du troligen redan har, eller är det kanske ett mobilt stöd som är mest kritiskt för er, eller hur ser ärendehanteringen ut. Helt enkelt - vad är det som sticker ut i just din organisation.

 

Quick Start är en workshop vi gör med dig för att se hur mycket av din verksamhets utmaningar som kan lösas med standardfunktionalitet i Dynamics365, Office365 samt Azure.

 

Vi tittar på:

  - Omfattning

  - Er förväntan 

  - Era processer 

  - Vilka utmaningar ni har 

  - Vi mappar standard mot utmaningar

  - Vilka effekter ger det

 

Resultat:

Du får sedan en rapport och en sammanfattning med en beslutsmatris. Genom den får du en tydlig visuell bild där du ser vad du kan tjäna mest på att börja – och vilken investering som ger mest effekt på din verksamhet. Och vad dina nästa steg kan tänkas vara.

 

Quick start tar ca ½ dag.

 

Gör din intresseanmälan till höger så diskuterar vi vad som är bäst för just dig. Eller skicka ett mail direkt 

 

 

 

Senaste på bloggen


Lärarförbundet moderniserar och effektiviserar hanteringen av sina medlemmar

  • Wednesday, February 7, 2018 2:58 PM

Lärarförbundet har valt Innofactor som partner för ett pilotprojekt för att modernisera och effektivisera hanteringen av sina medlemmar, samt att arbeta med rekrytering av nya medlemmar och genomföra …

Fortsätt läsa

Intresseanmälan Quick Start

Detta är enbart en intresseanmälan och inte bindande. Vi tar en diskussion per telefon och beslutar därefter när det kan tänkas passa er.