Från förvaltning till utveckling av dina fastigheter

Fastighetsbranschens nya affärsmöjligheter

 

Digitalisering av fastighetsmarknaden är på frammarsch. Många vill lyckas med digitalisering, men det är svårt att greppa vart branschen är på väg. Som fastighetsägare kommer det mer att handla om hur du kan erbjuda fler tjänster till dina hyresgäster.

Är inte du som fastighetsägare med i digitaliseringen, så riskerar du liksom så många andra branscher att helt andra typer av aktörer tar över digitaliseringen av dina fastigheter. En affärsmöjlighet rinner mellan fingrarna.

 

För att skapa nya typer av affärer så behöver du som fastighetsägare i framtiden kunna erbjuda saker som renovering, uthyrning/utlåning av verktyg, bygg/renoveringstjänster, bilpooler, kanske till och med hjälp i hemmet och matleveranser. Det här är helt nytt och inte helt greppbart, men med rätt tankesätt och rätt lösningar så finns alla möjligheter.

 

Det handlar om att hjälpa din hyresgäst få en enklare tillvaro. Och för dig handlar det om att skapa nya affärer.

 

 

Få en samlad bild av både kunder och verksamheten

Uthyrning, marknad och förvaltning i ett system ger dig komplett och lättillgänglig information om dina kunder och fastigheter! Du får en samlad bild över fastigheter, hyresförhållanden och en överblick för snabb tillgång till lediga objekt. Dessutom kan den fastighetsrelaterade ärendehanteringen lätt och smidigt hanteras i ett och samma system.


Det här innebär att du kan göra avtals- och kundinformation tillgängligt för alla medarbetare som behöver det i sitt arbete, utan att leta i olika system eller belasta övriga organisationen. Du kan enkelt hålla reda på alla typer av aktiviteter och kommunikation. All data är sökbar och strukturerad vilket gör att det dagliga arbetet kan löpa på smidigare samtidigt som kvaliteten ökar. Med hjälp av sensorer och analysverktyg kan du dessutom till stor del förutsäga beteenden och behov innan de uppstår. 

 

Alla funktioner finns direkt tillgängliga i Microsoft Outlook vilket gör att ni slipper tröskeln med att lära sig ett nytt system. Det finns förstås också färdiga integrationer till fastighets- och ekonomisystem. 


Det är helt enkelt enklare än du tror, det handlar bara om att ta första steget.

Tillsammans tar vi sedan steg för steg mot nya framtida affärsmöjligheter.   

 

 

Prata med mig om du har

frågor kring fastighets- eller

byggbranschen

Ola Penneryd

 

Ola Penneryd 

Mobil: + 46 70-337 64 95

Lägg till mig på LinkedIn

 

 

REFERENSCASE 

 

   

Ladda ned Brostadens (Castellums) case här 

Senaste på bloggen


Är smarta fastigheter fortfarande lite korkade

  • Monday, February 19, 2018 9:14 AM
smarta fastigheter

Enligt en undersökning som Industrifakta gjort för Schneider Electrics räkning (Schneider Electrics IoT-rapport 2017**) är de flesta byggnader (kommersiella lokaler och offentlig sektor i Sverige) upp…

Fortsätt läsa

Vill du veta mer?

Vill du vara säker på att du inte missar något så prenumerera på våra e-nyhetsbrev och inbjudningar till våra aktiviteter. Vi lovar att inte spamma dig med annat. Välkommen som prenumerant!

Har du funderingar så tveka inte att höra av dig!