Valet av kursleverantör avgörs av enkelhet och professionalitet

Arbetar du med extern eller intern utbildnings-, kurs- och seminarieverksamhet online eller i egna lokaler, men känner att du inte har full kontroll över dina event?

 


 

Att kunna hantera dina event på rätt sätt är idag en stor konkurrensfördel. Att ge kunderna möjlighet att på ett enkelt sätt hitta, anmäla, avanmäla och få påminnelser blir allt viktigare i en värld där valet av kursleverantör avgörs av enkelhet och professionalitet.

 

Idag är en utbildning eller ett event mer än själva arrangemanget, det är en upplevelse som startar redan vid den första kontakten och löper fram till avslutande och uppföljning. De handlar om att få dina kunder att känna att de blir uppmärksammade och nöjda och därmed ökar ditt företags värde och kunderna kommer tillbaka.

 

En eventmodul kan vara avgörande både för ert arbete internt men alltså också för att kunna ge bättre service. Du får full kontroll över dina anmälningar och med fullt stöd för fortsatt uppföljning om vem som har gått vilken kurs, för riktade kampanjer, inbjudningar, statistik, efterbearbetning och analyser.

 

Vad gäller analys får du en översikt kring vad som fungerar bra och inte och vilka typer av deltagare kan tänkas vilja gå andra kurser. Det är en ovärderlig insikt som spar mycket tid och kortar säljprocessen. Vi erbjuder därför också en koppling direkt till Microsoft Dynamics 365 CRM vilket gör att du kan få en helhetsbild över kunden. Det ger helt andra möjligheter till säljstöd, kundservicefunktioner och marknadsbearbetning genom riktade utskick eller kampanjer.

 

Med en eventmodul kan du även välja att ha en egen portal där dina kunder kan boka sina egna kurser själva. Dessutom kan du koppla en eventuell medlemsdatabas direkt till eventhanteringen och fakturering sker direkt kopplat till ekonomisystemet.

 

Det finns alla möjligheter till effektivisering och att få dina kunder att återkomma till dig.


Vill du veta mer så läs gärna lite mer om vad våra kunder säger eller kontakta mig så visar vi gärna vår CEM lösning.

 

David Romehed

 

David Romehed

mobile +46 70 212 87 99

Lägg gärna till mig på LinkedIn 

 

Senaste på bloggen


Lärarförbundet moderniserar och effektiviserar hanteringen av sina medlemmar

  • Wednesday, February 7, 2018 2:58 PM

Lärarförbundet har valt Innofactor som partner för ett pilotprojekt för att modernisera och effektivisera hanteringen av sina medlemmar, samt att arbeta med rekrytering av nya medlemmar och genomföra …

Fortsätt läsa

Hör av dig så demar vi gärna!