Få ut det bästa från din personal och bli en attraktiv arbetsgivare

Dagens arbetsmarknad är hårt konkurrensutsatt. Att hitta och behålla personal är varje företags stora utmaning och kritiskt för företagets överlevnad. 

 

 Läs mer och anmäl dig till vår frukost den 1 juni 2018Att anställa ny personal är kostsamt och svårt och därför blir det allt viktigare att ta hand om den personal du redan har. Alla företag har sina utmaningar – dina medarbetare kanske arbetar som konsulter och är utspridda i olika städer eller till och med arbetar i många olika länder? Då är det än mer viktigt att få dem att känna sig som en del i ett sammanhang och att hålla dem informerade.

 

Med hjälp av Microsoft Talent ges du en helt ny möjlighet att attrahera rätt personal, jobba med onboarding, engagemang och personlig utveckling.

 

Helt enkelt blir det enklare att göra ditt företag mer attraktivt för fler.

Hitta, intervjua och anställ rätt personer

Vilka är det ni vill attrahera och hur hittar ni dem. Skapa mer engagerade möten med jobbsökande och skapa samarbeten mellan rekryterare, personalchefer och intervjuare

 

Hjälp nya medarbetare att lyckas

Hur får du igång era nya medarbetare snabbast? De första månaderna är viktiga – både att komma in i gänget och att ge dem möjlighet att kunna göra skillnad

 

Återkoppla och belöna duktiga medarbetare


Belöna duktiga medarbetare genom att lyfta fram deras prestationer och öka kommunikationen mellan personal och chef.

 

Få medarbetare att växa snabbt

Se till att medarbetaren får nödvändiga certifieringar och utveckling i karriären genom rekommendation av ytterligare utbildningar.

 

Effektivisera och automatisera rutinåtgärder

Genom automatisering av rutinåtgärder ges större möjligheter till personalavdelningen att fokusera på strategiska beslut.

Har du frågor kring hur du kan jobba med Talent modulen så tveka inte att höra av dig!

 

 

Microsoft Dynamics 365 for Talent är en av byggklossarna i hela konceptet Microsoft Dynamics 365. Du kan välja att börja med en byggkloss och sedan successivt ta nästa steg. Det underlättar din framtida utveckling - och gör det möjligt att vid behov bygga på alltefter dina villkor. 

 

Senaste på bloggen


Den digitala arbetsplatsen förändrar spelplanen

  • Monday, January 23, 2017 10:57 AM
Den digitala arbetsplatsen förändrar spelplanen

Digitalisering pratas det mycket om, för oss som jobbar inom IT är det här inget nytt, att ”digitalisera” dvs att flytta funktioner från manuella rutiner eller fysiska produkter till automatiska, digi…

Fortsätt läsa

Vill du ha hjälp att komma igång?