Med erfarenhet från många olika branscher och deras utmaningar, har vi den kunskap som krävs för att ta oss an projekt där du behöver hjälp i din digitala transformation. 

 

Här är några ord från utvalda kunder. För mer referenser tveka inte att höra av dig till oss!

 

Mitsubishi Motors

Mitsubishi Motors valde Innofactor för att implementera Microsoft Dynamics 365 Online. I arbetet ingår dessutom att implementera och integrera en Market Automation-lösning som underlättar vardagen för Mitsubishis många kunder. 

”Det är med glädje vi sjösatt det affärsavgörande CRM-projektet tillsammans med Innofactor. Denna stora satsning kommer bidra till att stärka vår relation och dialog med våra kunder samt skapa långsiktiga och lönsamma relationer för alla inblandade, oavsett om du är en kund, en återförsäljare eller en samarbetspartner. Det känns extra tryggt att med denna omfattande investering luta sig mot Innofactors erfarenhet och kunskap” säger Karl-Thomas Albinsson, CRM-ansvarig på Mitsubishi Motors Sverige.

Läs inlägget här

 

Signode

Med hjälp av Field Service vill vi skapa ett effektivt mobilt stöd i vardagen som ger både säljare och servicetekniker/-eftermarknad en bättre och mer sammanhängande kundbild. 

"Valet av Field Service var enkel då lösningen hade alla komponenter och den enkelhet vi sökte. Med integrationen till CRM ger det oss en bra översiktsbild för att bli ännu bättre i vår leverans till våra kunder" säger Göran Johansson, Projektledare och ansvarig verksamhetsutveckling IT. "Vi valde Innofactor för deras erfarenhet och kompetens kring fältservice”

Läs inlägget här

 

 

Hälsobyn.fi 

Hälsobyn (Health Village) är en snabbt växande digital tjänst inom den specialiserade sjukvården som startade vid HNS och som för närvarande utökas till hela Finland genom det nationella projektet Virtuella sjukhuset 2.0. Under det senaste året har användningen av Hälsobyn fördubblats och det görs över 250 000 besök per månad. 

"Innofactor har varit en bra samarbetspartner för oss i utvecklingen av den tekniska plattformen för Hälsobyn, och vi anser att Innofactor är den bästa samarbetspartnern även för utvidgning av den tekniska plattformen för Hälsobyn utanför Finland. Avtalet ger också möjligheter för HNS:s kunniga personal inom hälso- och sjukvården att erbjuda tjänster till helt nya kundgrupper i de nordiska länderna”, avslutar Visa Honkanen, utvecklingsdirektör på HNS.

Läs mer om Hälsobyn här 

 

Folkuniversitetet

Folkuniversitetet tar digitaliseringen av sin kurshantering till nästa nivå
"Med alla de nya förutsättningar som finns och de nya behoven som växte fram beslutade vi att införa ett nytt verksamhetssystem. Vi valde standardsystemet Microsoft Dynamics 365 och Innofactor som partner för att det bäst motsvarande de önskemål vi hade. Nu ser vi fram emot att kontinuerligt kunna dra nytta av andra företags innovation och införa gemensamma arbetssätt baserat på standardsystemens befintliga processer och funktioner. Andra förväntade effekter är ökad kostnadseffektivitet genom storskalighetsfördelar och förutsättningar för stabilare och effektivare förvaltning, drift och support” avslutar Peter Mikulic VD Folkuniversitetet Serviceaktiebolag.

Läs mer här

 

Lärarförbundet

Lärarförbundet har valt Innofactor som partner för ett pilotprojekt för att modernisera och effektivisera hanteringen av sina medlemmar, samt att arbeta med rekrytering av nya medlemmar och genomföra relevanta analyser.

“Det gläder oss att nu ta ett viktigt steg i förnyandet av vår medlemshantering tillsammans med Innofactor. Framförallt ser vi att vi får en partner som engagerar sig i vår strävan efter medlemsnytta genom att ge både våra förtroendevalda och anställda moderna och säkra verktyg i den digitaliseringsresa som förbundet befinner sig i”, säger Sixten Frixon, Kanslichef och 1:e ombudsman.

Läs mer här

 

 

Kommunal

Kommunal har en tydlig digitaliseringsstrategi där man hela tiden strävar efter att utveckla ett bättre stöd för sina medlemmar och mer effektiva och lättarbetade verktyg för medarbetare, förtroendevalda och ombud. Nu är det dags för deras nästa etapp i digitaliseringsprocessen - att utveckla ett webbaserat löneverktyg.  

"Vi valde Innofactor för att de visat god verksamhetsförståelse, har färdiga branschmoduler för medlemsorganisationer och är den partnern i Sverige som har bredast kompetens på Microsoft Dynamics CRM". Hanna Stenholm Enhetschef, Kommunal

"Vi har valt att fortsätta arbeta med Innofactor som varit lyhörda genom hela den tidigare processen och som har visat sig ha stor kunskap och förståelse för våra behov.” säger Lena Bystedt.

 

Läs mer här

 

Senaste på bloggen


Många sitter kvar i att klippa och klistra

  • Monday, April 30, 2018 11:08 AM

Vad vill och behöver kunderna? Var befinner de sig på sin digitala resa? Fråga dig själv: Vad kan jag göra för att underlätta?

 

Transformation handlar om förändring till det bättre. Modern teknolog…

Fortsätt läsa