Vad är Microsoft Dynamics 365?

 

Sandvik Coromant berättar om hur de upplever att verksamheten förbättrats med Dynamics 365

Dynamics 365 är, lite förenklat sagt, en sammanslagning av CRM och ERP (affärssystem).

Microsoft har tagit fram en så kallad gemensam databasmodell som gör att dessa två produkter kan kommunicera och utbyta data i bakgrunden mellan varandra, men även mellan Dynamics 365, Office 365 och Microsofts övriga molntjänster (Azure). Det gör det möjligt att arbeta med i princip all data inifrån de olika produkterna, se nedan exempel under ”Varför är det viktigt för dig?”.

 


Varför är Microsoft Dynamics 365 viktigt för dig?

Det kan sammanfattas i ett ord: Möjligheter

Alla vet att internet har givit oss nya möjligheter att kommunicera med varandra. På samma sätt ger Dynamics 365 dig nya möjligheter att arbeta, dvs arbeta på det sätt som är mest effektivt för dig, på dina villkor. Vill du massredigera CRM-listor i Excel, men direkt inifrån CRM så kan du göra det! Vill du attestera fakturor i mobilen så kan du göra det! Vill du att CRM ska ge dig automatiska analyser så kan du få det! Eftersom Dynamics 365 ger dig nya möjligheter att arbeta effektivt så är det också ett starkt argument vid rekrytering, den nya generationen vill ha möjlighet att arbeta på sitt sätt, på ett modernt sätt.

Det nya arbetslivet - DNA 

Har du en stund över så lyssna på vårt frukostseminarium - Det nya arbetslivet.

Henrik Byström Microsoft berättar om deras egen spännande resa till att bli en upplevelsebaserad arbetsplats. Lärdomar och inspiration för dig som är i startgroparna.

 Frukostseminarium det nya arbetslivet

 

Detta är: 

Microsoft Dynamics 365 för hantering av projekt 

 

 

Dynamics 365 för säljorganisationen


 

Microsoft Dynamics 365 för Operations  

Senaste på bloggen


Många sitter kvar i att klippa och klistra

  • Monday, April 30, 2018 11:08 AM

Vad vill och behöver kunderna? Var befinner de sig på sin digitala resa? Fråga dig själv: Vad kan jag göra för att underlätta?

 

Transformation handlar om förändring till det bättre. Modern teknolog…

Fortsätt läsa

Vill du hänga med i utvecklingen?

Vill du vara säker på att du inte missar något så prenumerera på våra e-nyhetsbrev och inbjudningar till våra aktiviteter. Vi lovar att inte spamma dig med annat. Välkommen som prenumerant!

Har du funderingar så tveka inte att höra av dig!